Наскільки молодь Херсонщини готова приймати участь у позитивних перетвореннях громади та допомагати Херсонським медичним закладам

У середу, 4 липня 2012 року, о 14:00 у прес-клубі «Новий день» Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання» проводить прес-конференцію на тему «Наскільки молодь Херсонщини готова приймати участь у позитивних перетвореннях громади та допомагати Херсонським медичним закладам». 

Соціально активна позиція молоді та її участь у волонтерських програмах – важлива частина суспільства, що розвивається. Проте, наскільки сучасна молодь Херсонщини готова витрачати свій час та зусилля на «добрі справи»? Чи багато соціально відповідальної молоді? В якій саме допомозі потребують медичні установи м. Херсона? 

Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання» у партнерстві з Британською Радою в Україні протягом декількох місяців у м. Херсоні проводили навчання та підвищували рівень соціальної участі молоді у вирішенні проблем важкохворих та їх підтримки у Херсонських медичних закладах. Дещо соціально активна молодь вже встигла зробити, а дещо тільки планує. Що саме? 

Обговорення важливих питань та презентація роботи пройде у прес-клубі «Новий день» за участю: 
  • Чамлай Інеса Миколаївна, головний лікар Херсонської обласної лікарні «Хоспіс»; 
  • Козін В’ячеслав Григорович, завідуючий відділенням анестезіології та реанімації з палатою інтенсивної терапії для новонароджених Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні; 
  • Еберт Жанна Туратбеківна, голова правління Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання»; 
  • Антощук Юрій Володимирович, виконавчий директор Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання»; 
  • Кудіна Ольга Яковлевна, керівник молодіжного волонтерського руху.