Фонд Об'єднання змінює формат своєї роботи

Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання» був створений у 2011 році з метою покращення взаємовідносин у суспільстві задля встановлення демократичного громадянського суспільства в Україні; сприяння дотриманню прав людини; сприяння захисту населення від наркотичної залежності, ВІЛ/СНІДу, туберкульозу,алкоголізму, насильства, дискримінації за різними ознаками (за статутом).

У 2011-2012 роках напрямками Фонду були: профілактика ВІЛ, туберкульозу, підтримка паліативної допомоги, захист прав слабо захищених верств населення Херсонської області, робота з волонтерами. Проте, через певні внутрішні та зовнішні фактори, та зміну світогляду членів Фонду щодо ефективності роботи неурядових організацій в Україні, було переосмислено місія та цілі Фонду на просторах третього сектору України.

У 2013 році Фонд змінив свою політику, і націлив свою діяльність на такі напрямки: популяризація використання сучасних IT-технологій у роботі соціально активних людей України, розвиток медіа-спільноти Ukraine Social Community у партнерстві з громадськими організаціями України та з-за кордону, розвиток особистості, та як компонент розвиток волонтерського руху через навчання (як онлайн так і оффлайн) з метою вирішення існуючих проблем у громадах Херсонської області, захист прав людини, та, як окремий напрям, - розвиток та підтримка благодійності в Херсонській області, в рамках якого проводитимуться періодичні благодійні акції в місті. Фонд у своїй діяльності робить упор на використанні новітніх медіа-технологій, котрі використовують провідні фахівці у США та Європі, з метою створення майданчика соціально-активних людей, котрі готові змінюватися та змінювати простір навколо себе позитивними перетвореннями. Саморозвиток, націлений на розвиток громад - основа позитивних змін в суспільстві. 

Нові напрямки діяльності у повній мірі виконують статутні вимоги Фонду.

Більше інформації про поточні та минулі заходи Фонду можна дізнатися за посиланням: коротко про Фонд.