Презентація Ukraine Social Community в Академії державного управління при Президентові України


25 липня 2013 року у Києві в Академії державного управління при Президентові України компанія Google Ukraine провела освітній семінар «Можливості Інтернет технологій для державного сектору в Україні», присвячений використанню Інтернет та продуктів Google у роботі державних органів, на якому була презентована діяльність медіа мережі Ukraine Social Community.

Організаторами заходу виступили Національна академія державного управління при Президентові України та Компанія “Google Україна”.

У рамках семінару представники Google Ukraine розказали, як найефективніше використовувати у щоденній роботі такі популярні продукти, як відеохостинг YouTube, мережа Google+, новинний сервіс Google News, пошта Gmail, веб-браузер Google Chrome, диск для збереження даних Google Drive, карти Google Maps, книжкова база Google Books, сервіс створення веб-сайтів Google Sites та інші.

Сергій Сухобойченко, директор Інституту розвитку креативних технологій та Мас медіа виступив з доповіддю та презентацією на тему “Успішне використання сервісів Google на прикладі Ukraine Social Community”. Було організоване пряме включення з мером м. Пирятин, ТРК "Моріон" з м. Євпаторія та Юрієм Антощуком з м. Херсона, які розповіли про досвід використання нових технологій та звернулись до учасників семінару із пропозицією щодо співпраці.



Серед учасників семінару були такі організації: Адміністрація Президента України, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, Державна екологічна інспекція України, Департамент охорони державної таємниці Міндоходів, Державне агентство водних ресурсів України, Державне агентство екологічних iнвестицій України, МЗС, Міністерство доходів і зборів України, Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України, КМДА, МалаАкадемія Наук України, Державне агентства України з туризму та курортів, Координаційний центр з упровадження економічних реформ, Відділ зв'язків з громадськістю та ЗМІ: Національного Олімпійського Комітету України, Міністерство екології та природних ресурсів, Министерство курортов и туризма АР Крым, Міністерство освіти і науки України, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Державне підприємство «Українське агенство з авторських та суміжних прав» (ДП УААСП), Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

Нагадуємо, що органи місцевого самоврядування деяких міст України вже використовують можливості сучасних інтернет технологій та виступають у прямих ефірах