Яким чином розвивати українські села в наш час?

24 вересня 2013 о 15:45 за Київським часом у програмі "Херсонщина Онлайн" дивіться зустріч зі спеціалістом з муніципальних ініціатив та інвестицій Музиківської сільської ради Людмилою Погрібною




Під час програми на прикладі с. Музиківка, Херсонської області ми поговоримо про те як зараз можна розвивати українські села, Людмила розповість як вони впроваджують проектний підхід в вирішення поточних проблем громади.

Також ми поговоримо про типові проблеми сіл та способи їх вирішення, про участь у державних програмах та конкурсах, про співпрацю з громадськими організаціями та результат від такого партнерства, про розвиток молоді, про залучення громади до всіх процесів в селі, про досвід Музиківської громади в реалізації різноманітних проектів.

Прямий ефір та запис дивіться на цій сторінці.



Программа "Херсонщина Online" проходит в рамках проекта Института развития креативных технологий и Мас Медиа "Ukraine Social Community - голос громади буде почутий" при поддержке Фонда развития СМИ Посольства США в Украине. Взгляды авторов не обязательно совпадают с официальной позицией правительства США./ Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.