День Інформаційних технологій для НУО - 6

27 листопада 2013 у Києві з ініціативи корпорації Microsoft у партнерстві з громадською організацією РЦ ГУРТ відбудеться День Інформаційних технологій 6 для неурядових організацій України які працюють із молоддю у сфері бізнесу.

В рамках заходу будуть проведені навчальні та практичні семінари, спрямовані на реалізацію потенціалу молоді в галузі підприємництва. На заході буде презентована О365 в Україні для громадських організацій, які допомагають реалізуватися молоді. Окрім цього, учасники матимуть нагоду поділитись власним досвідом використання інформаційних технологій для виконання завдань, що стоять перед різними молодіжними громадськими організаціями, які працюють з молоддю в галузі підприємництва.

Дні інформаційних технологій для НУО стали вже доброю традицією в Україні. Попередні 5 заходів показали значну зацікавленість представників третього сектору до інновацій в сфері інформаційних технологій та зібрали багато позитивних відгуків від учасників заходу та тих, хто слідкував за подіями в онлайн.

Дата проведення: 27 листопада 2013 року

Адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 75, 4-ий поверх, компанія «Майкрософт Україна»

Цільова аудиторія: Керівники та менеджери всеукраїнських або регіональних молодіжних НУО або НУО, що працюють з молоддю в сфері підприємництва.

Кількість учасників: для участі у семінарі буде відібрано не більше 120 учасників

Фінансування: корпорація Microsoft забезпечує фінансування даного заходу, отже участь у семінарі є безкоштовною. Під час заходу буде організовано харчування (перерви на каву та обіди). Всі учасники отримають роздаткові матеріали та сертифікати учасників заходу. Витрати на проїзд не відшкодовуються.

Програма та анкета доступні на блозі заходу.