Прес-конференція: старт обласного конкурсу «Кращий картограф м. Херсона та Херсонської області»


Запрошуємо представників ЗМІ та всіх зацікавлених взяти участь у прес-конференції, присвяченій старту першого та унікального конкурсу «Кращий картограф м. Херсона та Херсонської області». Прес-конференція відбудеться 20 квітня у малому залі Херсонської міської ради о 13:00.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • Миколаєнко Володимир Васильович – міський голова
  • Антощук Юрій Володимирович – голова Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання»
  • Гришко Анастасія Вікторівна - керівник напрямку ІКТ ХОБФ "Об'єднання"
  • Якуба Олена Сергіївна - представник Управління туризму та курортів Департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації. 

Організатором Конкурсу є Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання» за підтримки Херсонської міської ради та Департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації, та проводиться в рамках програми «Цифрове перетворення Херсонської області» за підтримки компанії Google Україна.

Конкурс буде проводитись у період з 20 квітня по 11 травня 2015 року з метою відбору та відзначення найактивніших жителів м. Херсона та Херсонської області у покращенні та деталізації онлайн-мап Херсонщини в Google Maps.

Для участі в конкурсі будуть запрошені всі активні люди Херсонщини, яким виповнилось 16 років.

Деталі проведення конкурсу, умови реєстрації та критерії визначення переможців будуть презентовані під час прес-конференції.

Контакти для довідок:
+380509884726 (Анастасія Гришко)
+380999428115 (Юрій Антощук)