Тренінг "Активні громадяни" для молоді Херсона


Фонд "Об'єднання" запрошує до участі у 3-денному тренінгу за програмою Британської Ради «Активні громадяни» молодь та студентів міста Херсон, який буде проходити з 15 по 17 травня 2015.

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Її мета полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розвитку молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.


В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України, насамперед на Сході України.

Тренінги надають вміння ефективної взаємодії для кращого розуміння місцевих громад і глобальної взаємозалежності, навички планування і менеджменту проектів. 

Учасники тренінгу матимуть можливість отримати фінансування від Британської Ради в Україні на реалізацію своїх проектів соціальної дії, які будуть розроблятися і запроваджуватися на основі набутих знань та їх поглядів на потреби розвитку своїх громад.


Реєстрація на тренінг за посиланням: http://goo.gl/forms/d6C06PIar1



Реєстрація триває до 17-00 13.05.2015р.


Відбір учасників буде проводитися на конкурсній основі.

Фонд «Об’єднання» є одним з організацій-партнерів Британської ради в Україні, який має можливість проводити подібні тренінги в Україні. 

Тренінг будуть проводити сертифіковані Британською радою в Україні фасилітатори: Юрій Антощук та Андрій Жнивін.

Підтримку у проведенні тренінгу надає Управління молоді та спорту Херсонської міської ради.

Контакти для довідок:
office@fundunion.org
+380 99 059 60 50
+380 99 942 81 15