Мандруй Херсонщиною як ніколи раніше!

Дика природа Херсонської області

Мандруй перлинами Херсонщини, як ніколи раніше. Завдяки програмі "Цифрове перетворення Херсонської області" тепер весь світ здатен побачити неймовірну красу рідного екологічно чистого краю через спеціально створений сайт "Мандруй Херсонщиною".

Тут можна ознайомитися не лише з цікавою та пізнавальною інформацією про парки та заповідники Херсонської області, а й з туристичними маршрутами, контактами та практичними порадами по особливостям зеленого відпочинку. Також, на сайті незабаром з'явиться можливість пожертвувати кошти на утримання тварин та територій заповідників.

Історичні факти про Херсон

Крім того, історичний Херсон також представлений світу в Інтернеті через сайт "Наш Херсон - історична мапа міста", мета якого - інформування громадськості щодо історичного надбання міста з геоприв'язкою історичних місць до сучасних Google Maps.


Ну і кульмінацією презентації області є знята документальна стрічка про пригоди картографів Google у Херсонській області, в якій розкриваються неймовірні види та дика природа Джарилгачу, Олешківських пісків, Асканії Нова, Сивашу, Білогрудово. Незабаром на всіх моніторах країни та світу! Підпишіться, щоб не пропустити повну версію!

Програма "Цифрове перетворення Херсонської області" реалізовувалась компанією Google Україна, Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською міською радою та Херсонським обласним благодійним фондом "Об'єднання"