Херсонська Мапа Округів оновилась і стала більш інтерактивною


Активна робота нашої команди по напрямку вдосконалення Херсонської мапи округів націлена на те, аби використання мапи стало більш зручним, а сама мапа працювала швидше. Т.я. з кожним роком даних на ній стає все більше, а наразі майже 1000 об'єктів вже нанесено на мапу, ми вимушені були провести повний апгрейд функціоналу.

Завдяки проекту "Громада: Відкрита Ініціатива", що реалізовувався Фондом "Об'єднання" за підтримки МФ "Відродження", було створено новий веб-портал "OpenХерсонщина", куди власне і була переміщена Херсонська Мапа Округів.

Всі данні були переміщені, а також додані нові можливості. Хоч вони наразі і працюють у тестовому режимі, проте кожен має можливість тепер через реєстрацію на сайті, наносити на Херсонську Мапу Округів власні позначки - проблемні ділянки або місця у Херсоні, а також ідеї по покращенню міста. Ці дані ми плануємо в подальшому передавати новообраним депутатам, що відповідають за той чи інший округ міста. Ми маємо і більш амбіційні плани по цьому функціоналу, але про це пізніше.

Ми запрошуємо всіх активних городян долучитись до тестування оновленої мапи округів та приєднуватись до її покращення та розвитку власного міста.

Коментарі