Майстер-клас по Google-картографії у Херсоні


Запрошуємо всіх зацікавлених осіб прийняти участь у майстер-класі по Google-картографії у Херсоні, що проходитиме 23 березня 2016. 

Участь є безкоштовною. Спеціальних знань не потрібно. Треба із собою мати ноутбук для практичної роботи по редагуванню онлайн карт.

Реєстрація: http://fdun.tk/mapme-ks

Майстер-клас проходитиме впродовж 4 годин. Місце та час будуть додатково повідомлені зареєстрованим учасникам.

Це один із серії майстер-класів по Херсонській області. Ми готуємо активних картографів-ентузіастів, які готові покращувати власні населені пункти, задля розвитку їх туристичної привабливості онлайн. 

Майстер-клас проводитимуть:
  • Юрій Антощук, голова Фонду "Об'єднання", засновник локальної спільноти картографів Херсонської області
  • Максим Рєтівой, регіональний рецензент Google карт, представник спільноти Google MapMaker Ukraine.


Чому це є актуальним?

Геолокаційні технології можна використовувати практично в будь-якій сфері бізнесу. Локація відкриває приховані ідеї. Вона додає контекст до інформації, і створює більш чітку картину дій.  

Згідно даних Boston Consulting Group, геолокаційні сервіси в 2011 році посприяли отриманню прибутку Американськими компаніями в розмірі $ 1.6 трлн, і в той же час заощадити $ 1.4 трлн.   

Однак, дослідження показують також, що 95% компаній все ще не розуміє широкої переваги використання карт.   

В індустрії подорожей і туристичного бізнесу, місце розташування часто є одним з головних чинників, у прийнятті клієнтом рішення щодо покупки.   

"На наших сайтах у Великобританії та Данії коефіцієнт конверсій зріс на 35% відразу після запуску Карт Google". - відмічає Стів Салліван, менеджер з онлайн-бронювання, InterContinental Hotels Group   

Дослідження показують, що 18% пошуків напрямку приводять користувачів до неправильного призначення. То й що? 68% кажуть, що вони втрачають довіру до бренду, якщо вони, добираючись до пункту призначення, губляться через неправильні адреси.   

У 2015 році додаток Google Maps було встановлено на 87,7 млн смартфонів, що посідає 6 місце по популярності серед всіх встановлених додатків.   

Більше половини нанесених на Google Maps об’єктів бізнесу Херсонщини не персоніфіковані власниками та не оновлюються ними, а отже втрачаються зв’язки із потенційними клієнтами. -

Майстер-клас проводиться Фондом "Об'єднання" у партнерстві з Херсонською обласною державною адміністрацією, Локальною спільнотою картографів Херсонської області, за підтримки програми "Територія розвитку", яку реалізовує Центр АХАЛАР за фінансової підтримки Фонду ім. Ч.С.МОТТа (США), Фонду NED (США) та PDCS, Partners for Democratic Change Slovakia (Словаччина).

Коментарі