Прес-конференція: "Відкритий бюджет для навчальних закладів"


22 березня о 12:00 в Кризовому медіа-центрі Херсон (вул. 9 Січня 30, 1й поверх, 33 оф.) відбудеться прес-конференція з тему "Відкритий бюджет для навчальних закладів", яку проведуть Херсонський обласний благодійний фонд «Об’єднання» та громадська організація «Центр досліджень суспільства». Під час заходу представники ЗМІ зможуть дізнатися про старт проекту «Відкритий бюджет для навчальних закладів».

Спікери:
• Юрій Антощук – голова Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання»
• Андрій Жнивін – голова Херсонської міської громадської організації «Центр досліджень суспільства»

Мета проектупідвищення прозорості витрат грошових засобів за цільовими призначеннями дошкільними та шкільними навчальними закладами міста. В дошкільних та шкільних навчальних закладах міста існує три основних джерела надходження коштів: бюджет, батьківські збори, спонсорська допомога.

На сьогодні громада міста не має повної впевненості в тому, що кошти витрачаються за призначеннями. Також не існує чіткого механізму контролю використання цих коштів. Організатори проекту будуть працювати над онлайн системою контролю за переміщенням та витрат коштів, що дозволить громаді самостійно контролювати ці процеси.

Прес-конференція відбудеться 22 березня о 12:00 в Кризовому медіа-центрі Херсон (вул. 9 Січня 30, 1й поверх, оф. 33).

Коментарі