YouTube Workshop у Луцьку


Для усіх зацікавлених, хто користується, чи планує користуватися соціальною мережею YouTube – у Луцьку організовується семінар-тренінг. 

Нагадаємо, що YouTube входить до трійки найбільш відвідуваних сайтів Інтернету. Кожні 5 секунд на YouTube заливається 6 годин відеоконтенту. Аудиторія сайту більше мільярду осіб. У США сервіс популярніший, ніж будь який канал телебачення.

Якщо ти знімаєш відео, маєш свій канал чи плануєш вести влог… Тобі точно до нас! 

Ми навчимо: 
• З чого почати створення успішного YouTube каналу за правилами YouTube Creator Academy. 
• Як безкоштовно розкрутити YouTube канал. 
• Як глядачів перетворити на фанатів. 
• Практичні поради та рекомендації.

Коли: 29 червня 2016 року
Час: 18:15 – 21:00
Де: Луцьк, вул. Градний Узвіз, 5 – Молодіжний центр

Захід проходить у рамках програми Активні громадяни від Британської ради в Україні за партнерства СГО «Молодіжна Платформа», Молодіжного центру Волині та фонду «Об’єднання» (м.Херсон).

Спікером виступає: Yuriy Antoshchuk – експерт з інформаційно-комунікаційних Інтернет технологій (ІКІТ), залучений тренер Google Ukraine в програмі «Цифрове перетворення України», керівник Школи гіперлокальних ком’юніті медіа, голова Фонду «Об’єднання», автор та розробник багатьох онлайн курсів з цифрової безпеки та побудови медіа спільнот. З 2010 року в якості тренера провів 152 тренінги по тематиці ІКІТ, через які пройшли навчання понад 3000 осіб з України та за її межами.

Кількість місць обмежена. Реєстрація: http://goo.gl/forms/px8o4pRsiwNVAEw22