Українські молодіжні центри завершили своє навчання у Школі медіа


19-21 лютого відбувся заключний тренінг Школи медіа для молодіжних центрів для 80 учасників з різних регіонів України.

Даний тренінг був присвячений використанню цифрових інструментів при створенні візуального контенту в роботі центрів. За аналогією з першим тренінгом, який проходив в грудні 2017 року, на цьому тренінгу навчальні модулі велися паралельними сесіями щоб дати якомога більше матеріалів в найкоротші терміни.

Серед тем, які розглядалися на тренінгу, були основи графічного дизайну, техніки розвитку креативного мислення, SEO-оптимізація сайтів, аналіз аудиторії за допомогою Google-аналітики, створення лонгрідов і сторімеп, професійна робота з фото, відео зйомка та монтаж, робота з YouTube, використання мобільних інструментів для створення візуального контенту для соціальних медіа.

Директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс на церемонії нагородження сертифікатів випускникам Школи медіа

У фінальний день тренінгу, директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс урочисто вручив сертифікати про проходження Школи медіа всім молодіжним центрам, тим самим завершивши тримісячний експрес курс, покликаний підвищити ефективність роботи центрів з їх аудиторією в Інтернеті.

Сам курс, крім проведених двох офлайн тренінгів, також містив серію онлайн вебінарів і додаткових консультацій експертів.

Нагадаємо, що Школа медіа для молодіжних центрів проводилася Школою гіперлокальних коммьюініті медіа Фонду "Об'єднання" в партнерстві з Британською Радою в Україні в рамках програми "Активні громадяни".