Де в Херсоні можна безкоштовно пройти Курси комп'ютерної та правової грамотності

3 вересня 2013 року о 15:45 по Київському часу дивіться в програмі "Херсонщина онлайн" на медіа каналі Ukraine Social Community - зустріч з Касьяновим Васильом, автором та ведучим безкоштовних Комп'ютерних курсів, що вже не один рік проходять в Херсонській області.

На базі Центру правової інформації та консультацій ХОО КВУ продовжують роботу безкоштовні Комп'ютерні курси для активістів та волонтерів громадських організацій Херсона і області, для клієнтів громадських приймалень - малозабезпечених і незахищених верств населення, для людей похилого віку.

Мета комп'ютерних курсів: надати навички роботи з комп'ютером в різних програмах, що полегшить їм пошук необхідної правової інформації для захисту своїх прав. На курсах також викладаються основи прав людини, українського та міжнародного законодавства і методів правозахисту.

Прямий ефір та запис програми - дивіться на цій сторінці.



Программа "Херсонщина Online" проходит в рамках проекта Института развития креативных технологий и Мас Медиа "Ukraine Social Community - голос громади буде почутий" при поддержке Фонда развития СМИ Посольства США в Украине. Взгляды авторов не обязательно совпадают с официальной позицией правительства США./ Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.