Представники Херсонщини у складі тренерів Google Україна ділилися досвідом із бізнесменами та держслужбовцями із Західної України


26-28 травня у містах Львів та Рівно проходила відкрита зустріч з представниками Google «Програма цифрового перетворення». Присвячена вона була технічним інноваційним рішенням. Досвідом Херсонщини на прикладі «Херсонської мапи округів» ділилися: тренер з нових медіа, голова Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання» Юрій Антощук та начальник відділу з впровадження інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій управління з питань внутрішньої та інформаційної політики Херсонської обласної державної адміністрації Анастасія Гришко

Зокрема, держслужбовцям Львівських та Рівненських міських рад та обласних адміністрацій, а також представникам бізнесу цих областей було презентовано унікальний проект, створений на основі інструментів Google «Херсонська мапа округів» та ознайомлено їх із механізмом роботи карти, а також представлено нові інструменти Google, які стануть в нагоді обом прошаркам учасників зустрічі. 


Варто згадати, що херсонський проект поки що є єдиним і унікальним в Україні, а тренер з нових медіа Юрій Антощук – єдиним подібним спеціалістом, якого компанія Google запросила стати на рівень з тренерами компанії. Тож, Херсонщині вкотре є чим пишатися. 

Серед доповідачів також були: 
- Святослав Комаха, Google Ukraine, директор по маркетингу
- Олег Якимчук, директор по зв’язках з органами державної влади Google Україна
- Степан Чоп, Google Ireland, територіальний менеджер
- Анна Граділь (hang-out), Google UK, спеціаліст по партнерській програмі YouTube
- Sjur Dagestad, професор Норвезького університету науки і технології (NTNU)
- Ірина Зінькова, компанія McCloud, Google Apps consultant

Серед тем зустрічі:
- Можливості інтернету для вашого розвитку (останні тенденції, екосистема продуктів Google з практичними прикладами у освіті та бізнесі).
- Як технології змінюють наше життя, об’єднуючи людей та ідеї. 
- How to do Innovations when the head is full of old thoughts.
- Економічний вплив відкритості інтертету.
- Можливості інтернету на службі державного сектору.

Більше фото з заходів - дивіться у нашому альбомі на Google+ сторінці.

Коментарі