Немає грошей на культуру_2? Пошук способів організації культури в країнах з перехідною економікою.

У четвер, 14 листопада 2013 року, о 11:00  за Київським часом (UTC/GMT +2) відбудеться другий прямий ефір на тему: "Немає грошей на культуру? Пошук способів організації культури в країнах з перехідною економікою " з куратором Марією Гончар та керівником проектів Мірко Зеневальд (Kultur Activ, Дрезден)

Протягом двох років проект Kultur Activ "Музика без кордонів" працює і прагне побудувати мости між місцевими культурними адміністраціями та музично орієнтованими інститутами громадянського суспільства на Балканах. Під дахом Дрезденського НГО Kultur Aktiv були проведені ознайомлювальні поїздки, семінари та конференції з партнерами з Хорватії, Сербії та Македонії.

Особливо Саксонський шлях реформ у сфері культури, який є також прикладом у сьогоднішній Німеччині, викликав багато дискусій серед експертів від Балкан до Саксонії.

Одним з результатів цього проекту є збірка "Немає грошей на культуру? Пошук способів організації культури в країнах з перехідною економікою - Збірник для НГО та Державного Управління".
У цій збірці стисло сумуються загальні проблеми і відображаються можливі рішення.

Під час першої зустрічі ми обговорили загальні питання кооперації соціокультурних НГО та муніципалітетів в країнах з перехідною економікою.

Ми дуже рекомендуємо вам ознаємитись зі статтями, статистичними та аналітичними схемами, діаграмами в збірці  "Немає грошей на культуру? Пошук способів організації культури в країнах з перехідною економікою - Збірник для НГО та Державного Управління"
та запрошуємо на другу зустріч, під час якої ми обговоримо такі питання: 
- нові моделі НГО (НГО без власного простору, внутрішньорегіональне співробітництво між НГО, модель НГО під час кризи)

Ведуча програми - Марія Гончар, візуальний та медіа художник, куратор соціокультурних проектів та проекту "Креативні міста України", архітектор, урбаніст, член Спілки Журналістів України.
Гість програми - Мірко Зеневальд, керівник проектів Дрезденського НГО Kultur Aktiv.

Прямий ефір і запис зустрічі можна буде подивитися на цій сторінці.
Якщо Ви бажаєте взяти участі в ефірі - напишіть на адресу office@fundunion.org з темою "Немає грошей на культуру?". 
Щоб спілкуватися з гостем, Вам потрібен акаунт в гугл + або gmail.com.