Немає грошей на культуру? Пошук способів організації культури в країнах з перехідною економікою.

У вівторок, 5 листопада 2013 року, о 15:00  за Київським часом та о 14:00 за Центральноєвропейським часом відбудеться прямий ефір на тему: "Немає грошей на культуру? Пошук способів організації культури в країнах з перехідною економікою " з куратором Марією Гончар та керівником проектів Мірко Зеневальд (Kultur Activ, Дрезден)

Протягом двох років проект Kultur Activ "Музика без кордонів" працює і прагне побудувати мости між місцевими культурними адміністраціями та музично орієнтованими інститутами громадянського суспільства на Балканах. Під дахом Дрезденського НГО Kultur Aktiv були проведені ознайомлювальні поїздки, семінари та конференції з партнерами з Хорватії, Сербії та Македонії.

Особливо Саксонський шлях реформ у сфері культури, який є також прикладом у сьогоднішній Німеччині, викликав багато дискусій серед експертів від Балкан до Саксонії.

Одним з результатів цього проекту є збірка "Немає грошей на культуру? Пошук способів організації культури в країнах з перехідною економікою - Збірник для НГО та Державного Управління".
У цій збірці стисло сумуються загальні проблеми і відображаються можливі рішення.

Ми дуже рекомендуємо вам ознаємитись зі статтями, статистичними та аналітичними схемами, діаграмами в цій збірці та запрошуємо обговорити з нами під час ефіру такі питання: 
- Адміністрація проти культури - способи організації муніципальної культури за наявності низького бюджету.
- Кооперація соціокультурних НГО та муніципалітетів.

Ведуча програми - Марія Гончар, візуальний та медіа художник, куратор соціокультурних проектів та проекту "Креативні міста України", архітектор, урбаніст, член Спілки Журналістів України.
Гість програмиМірко Зеневальд, керівник проектів Дрезденського НГО Kultur Aktiv.

Прямий ефір і запис зустрічі можна буде подивитися на цій сторінці.
Якщо Ви бажаєте взяти участі в ефірі - напишіть на адресу office@fundunion.org з темою "Немає грошей на культуру?". 
Щоб спілкуватися з гостем, Вам потрібен акаунт в гугл + або gmail.com.