Прес-брифінг з нагоди проекту "Моє здоров’я – в моїх руках"

17 грудня 2013 року о 15.00 за Київським часом відбудеться трансляція прес-брифінгу з нагоди старту проекту «Моє здоров’я – в моїх руках» що проходитиме в читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.Лавреньова.

За результатами 13-го раунду Конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами «Бібліотеки та охорона здоров’я» (в рамках програми «Бібліоміст») Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.Лавреньова стала одним з п’яти переможців. У ході реалізації проекту «Моє здоров’я – в моїх руках» книгозбірня буде місцем для організації зустрічей та навчання молодих дівчат, які об’єднаються в рамках новоствореного бібліотечного клубу «Камея»

Активна молодь буде навчатися використанню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, спілкуватися з громадськими активістами та дізнаватися про те, як краще зберегти здоров’я (включаючи репродуктивне) під час тематичних зустрічей з медичними експертами. Дівчата самостійно вестимуть блог клубу, спілкуватися онлайн з однолітками, візьмуть участь у фотовиставці, присвяченій здоровому способу життя та зможуть відвідувати недільну школу здоров’я при бібліотеці, в тому числі й майстер-класи з танців, йоги, пілатесу та основ самооборони. 

Трансляцію заходу та запис дивіться на цій сторінці. Також ви маєте змогу поставити питання учасникам прес-брифінгу через YouTube або Google+.