Розпочата співпраця із Миколаївщиною

Меморандум про співпрацю між Миколаївщиною та Фондом
Юрій Антощук, голова Фонду "Об'єднання" та
Оксана Янішевська, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації
підписують Меморандум про співпрацю

5 червня 2015 року, Фонд "Об'єднання" підписав Меморандум про співпрацю із Миколаївською обласною державною адміністрацією.

Підписання меморандуму передбачає залучення Фондом експертів та спеціалістів з питань інформаційно-комунікаційних інтернет-технологій (ІКІТ) для розвитку інвестиційної та туристичної привабливості Миколаївської області, розробку та реалізацію спільних проектів і заходів, спрямованих на розвиток ІКІТ у Миколаївській області та Україні в цілому. Крім того, планується розробка та впровадження в сучасних ІКІТ у діяльність органів влади, навчальних закладів, громадських об’єднань, учасників туристичного ринку з метою підвищення їх конкурентоспроможності і проведення спільних публічних організаційних, комунікативних, інформаційних та інших заходів, з метою розвитку туристичної та інвестиційної привабливості Миколаївської області з використанням сучасних ІКІТ.

Фонд вже довгий час плідно співпрацює з миколаївськими громадськими організаціями, освітніми закладами, представниками бізнесу, ЗМІ та активними громадянами. Підписання Меморандуму із Миколаївською адміністрацією свідчить про відкритість влади до сучасних цифрових перетворень в області та готовність втілювати новітні проекти задля розвитку регіону та демократичного суспільства.