Тепер кожен може підтримати та зберегти заповідні землі Херсонщини


З метою підтримки заповідних територій та туристичних перлин Херсонської області на сайті «Мандруй Херсонщиною» тепер є можливість жертвувати кошти на утримання тварин та розвиток територій заповідників. Такий проект вперше впроваджується на території регіону. 

Всі ми є свідками того, які зміни відбуваються в природі під дією людини. Збільшується кількість видів рослин і тварин у червоних книгах, зменшуються площі територій водно-болотних угідь, степових екосистем, лісів. Все це відбувається внаслідок розорювання земель, вирубування лісів, осушення або обводнення територій, будівництва та розширення діяльності людини. 

Ми розуміємо, що усі заповідники підвладні лише державі, але, як люди, які пишаються своєю країною та бачать недоліки і проблеми, які нині існують у заповідній справі, вирішили допомогти і залучити усіх небайдужих українців і не тільки. Тих коштів, що виділяє держава – вистачає лише на заробітну плату персоналу парків та заповідників, а про більшість тварин мають дбати меценати та небайдужі люди.

Підтримайте заповідні землі та біорізноманіття Херсонщинипожертвуйте кошти на утримання тварин на спеціальному сайті «Мандруй Херсонщиною».

Сайт розроблено в рамках впровадження програми «Цифрове перетворення Херсонської області», що реалізовувалась компанією Google Україна, Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською міською радою та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання».

Коментарі