У Новій Каховці пройде VIII Міжнародний інвестиційний форум


25 вересня 2015 року у Н.Каховці пройде VIII Міжнародний інвестиційний форум "Таврійські горизонти: привабливість, співпраця, інвестиції, економічний розвиток".

Інвестиційний Форум - це щорічна міжнародна платформа для діалогу ділових кіл, яка спрямована на сприяння економічному розвитку та встановлення прямих ділових відносин, та яка збирає декілька сотень учасників з усієї України та з-за кордону - представників бізнес організацій, асоціацій, фондів, інвесторів, міжнародних організацій, народних депутатів України, послів та офіційних представників інших держав.

Мета Форуму 2015 року: 
  • презентація ділових можливостей Херсонщини;
  • обговорення умов і перспектив роботи іноземних та українських компаній, фондів, асоціацій, фінансових інститутів на території регіону


Цього року, Фонд "Об'єднання" презентуватиме свій досвід паралельно на двох з чотирьох запланованих секціях:
  • Секція "Розвиток туристичної індустрії Херсонщини" присвячена обговоренню тематиці активізації розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, представлення туристичних можливостей Херсонщини, налагодження ділових та партнерських відносин учасників туристичного ринку. Під час секції Юрій Антощук, голова Фонду "Об'єднання" презентує Інвестиційний проект "Цифрове перетворення Херсонської області", під час якої поділиться досвідом викоритсання технологій Googlе задля зростання туристичної конкурентоспроможності регіону.
  • Секція "Формування громадської платформи розвитку за міжнародними принципами" присвячена обговоренню питань формування громадянського суспільства у нашому регіоні, як важливого фактору розвитку привабливості інвестиційних можливостей Херсонщини. Під час секції Андрій Жнівін, фасилітатор програми Британської Ради "Активні громадяни" Фонда "Об'єднання", розкриє принципи програми, її мету, цілі та досвід розвитку та підтримки активних громадян у Херсонській області.
Під час секції "Експортний потенціал: сільське господарство, промисловість, послуги" відбудеться презентація сільськогосподарського потенціалу області шляхом проведення виставки продукції місцевих товаровиробників з можливістю її дегустації, що дозволить потенційним інвесторами безпосередньо на місці оцінити переваги, запропонованих зразків.

На секції "Використання енергоефективних технологій" будуть розглядатись основні досягнення Херсонської області у сфері залучення інвестицій в енергетику та підвищення рівня ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів.

Більше інформації про Форум - можна дізнатись на сайті.