Скільки коштів Ви здаєте у школу?


Ваші діти ходять до школи? У вашій школі просять Вас здавати благодійні кошти? Допомогу школі? А скільки і на що Ви здаєте?

Ми намагаємось зрозуміти, скільки ж батьки "дають" школам коштів щороку (притому, що кожного року є профіцити бюджету, є невикористані освітні субвенції, і деякі директори просто не надають запити на бюджетне дофінансування, перекриваючи потреби батьківськими коштами).


Ми вже отримуємо десятки коментарів від батьків, які втомилися від "поборів". Люди втомилися від того, що навіть здаючи гроші в школу, від цього якість освіти не поліпшується.

Що люди говорять?
📩 "Побут і суєта з'їдає всі функції школи. Дітей не вчать, а калічать морально. Сумно"
📩 "Збір грошей на дах в нашій школі тривав кілька років. Мій чоловік будівельник і прорахував, що за ті гроші, які зібрали за цей час можна було зробити даху сусідніх будинків."
📩 "Цього року батьків перших класів зобов'язуються купити парти стільці і апаратуру посилаючись на нову реформу. Це хіба нормально?"

Приділіть 5 хвилин свого часу, да дайте відповідь на 2 питання анонімної анкети: скільки вВи здаєте коштів, та в яку саме школу?


Ми зведемо всі дані в цікаву статистику, адже ми знаємо скільки в кожній школі навчається дітей.

Коментарі