Конкурс для виявлення потенційного виконавця розробки програмного забезпечення OpenSchool


Фонд «Об’єднання» оголошує конкурс для виявлення потенційного виконавця розробки програмного забезпечення «Єдина система відкритих бюджетів закладів освіти».

Роботи по розробці Системи фінансуються в рамках проекту «OpenSchool in UA - Unified system of educational institutions open budgets», що реалізується Фондом «Об’єднання» за підтримки Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні.

Призначення системи

Система створюється для стандартизації процесу звітування закладів освіти онлайн відповідно до умов Закону України «Про освіту» (ст. 30), представлення даних у формі «відкритих даних» відповідно до ЗУ «Про доступ до публічної інформації», а також з метою створення онлайн майданчика комунікації та взаємодії адміністрацій закладів освіти, батьків та благодійників.
Система має полегшити процес ведення звітності онлайн щодо отримання та використання бюджетних та позабюджетних коштів закладами освіти, їх потреб та донесення іншої важливої інформації до користувачів Інтернет, яку вимагає чинне законодавство України. Дана звітність має бути представлена у простій, зрозумілій для пересічного громадянина формі, з використанням різних типів діаграм у тій частині, де є необхідність представити дані у візуальному вигляді.

Система також дає можливість закладам освіти додатково залучати кошти онлайн у форматі краудфандингу через використання функцій прийому онлайн платежів з банківських карток (Visa, MasterCard тощо).

Крім того Система дозволяє зареєстрованим користувачам взаємодіяти один з одним та з опублікованими даними на сайті (через коментування, голосування та завантаження з сайту на ПК інформації у різному форматі даних там де, це є доцільним).

Інша інформація

Наразі Система реалізована з деяким функціоналом на мові Perl. Через застарілу архітектуру, складнощі масштабування, збільшення об’єму навантаження на сайт, інформації, що завантажується до Системи та нові вимоги до функцій/можливостей, постало завдання повної переробки Системи з оновленням дизайну.

Очікувана вартість робіт: 500 000 грн.
Кінцева дата прийому пропозицій: 19 квітня 2019 року
Кінцевий час прийому пропозицій: 18:00

Просимо уважно ознайомитися з документами, заповнити необхідні, та відправити на електронну адресу office@fundunion.org до вказаного терміну. Усі запитання щодо роз’яснень надсилайте на вказану електронну адресу. Будь ласка, вказуйте цей текст TENDER OPENSCHOOL у темі кожного листа, які ви будете надсилати.

Усі документи повинні бути підписані уповноваженою особою та завірені печаткою. На всіх сторінках мають стояти ініціали уповноваженої особи, яка підписує документ.

Пропозиції, отримані після закінчення терміну, та відправлені на іншу електронну адресу, розглядатися не будуть!

Документи:


Коментарі