Національна онлайн конференція "Активні громадяни і влада – прямуємо до партнерства"


Як активним громадянам знайти партнерів в органах влади для вирішення проблем громади? А як органам державної влади більш ефективно співпрацювати з громадянським суспільством? 30 квітня 2020 року запрошуємо разом знайти відповіді на ці питання на онлайн-конференції “Активні громадяни і влада – прямуємо до партнерства”.

Мета конференції – визначити ефективні способи розширення співпраці між владою та громадянським суспільством в контексті сучасних викликів шляхом побудови діалогу.

У програмі конференції – спілкування з кращими практиками під час панельної дискусії та активна робота учасників в групах для обговорення викликів та можливостей ефективної взаємодії між владою та активними громадянами. Результатом конференції стануть напрацьовані рекомендації для розбудови такого співробітництва.

Серед запрошених спікерів: Сергій Надал, мер Тернополя, Марина Попатенко, заступниця Міністра молоді та спорту України та інші...

Участь у конференції відкрита для представників влади різних рівнів та активних громадян – усіх хто хоче брати участь у розвитку такої співпраці та стати частиною позитивних змін у своїх громадах.

Конференція проводиться в межах програми Активні Громадяни, що співфінансується Європейським Союзом в межах проекту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», здійснюється Британською Радою спільно з трьома досвідченими спів-заявниками: ГО «Міцна громада», ГО «Молодіжна Платформа», та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання».

Реєстрація - за посиланням https://bit.ly/ActiveCitizens2020.
Кількість учасників обмежена.