Допомога у Генічеській громаді

help ukraine kherson

У першій половині квітня 287 людей отримали допомогу у вигляді продуктових наборів у Генічеській громаді.

З 24 лютого до Генічеської громади не надійшла жодна гуманітарна допомога з підконтрольної Україні території, т.я. російські війська блокують будь-яку гуманітарну допомогу. У громаді обмежений обіг грошової готівки, тому не всі громадяни отримали пенсію та інші пільги, що в свою чергу не дає можливості придбання продуктів харчування, тощо. 

Нашим Фондом у партнерстві з місцевими волонтерами з ГО «Інститут розвитку Генічеської громади» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримку ЄС на території Генічеської ТГ у місцевих фермерів та підприємців було придбано продукти харчування. 

Були сформовані та розвезені продуктові набори саме тим родинам, які потрапили у вкрай важке соціальне становище по населеним пунктам Генічеської міської територіальної громади.

help ukraine kherson

Допомогу отримали: особи, які відносяться до малозахищених верств населення; інваліди, особи які потребують сторонньої допомоги (лежачі); діти з інвалідністю; діти без батьківського піклування; багатодітні сім’ї; пенсіонери; інші громадяни, які до цього часу не отримали готівку та відповідно не мають можливості придбання продуктів харчування, медикаментів, тощо. 

Загальна сума закупівель склала 62 190 грн. Для формування наборів було придбано рис, моркву, капусту, буряк, борошно, крупу тощо.

Нагадаємо, що ви можете підтримати людей, що опинилися у скрутних обставинах.

Ми відкрили рахунки для збору благодійної допомоги на закупівлю та надання допомоги у Херсонській області. Ви можете підтримати картою Visa/Mastercard та/або банківським переводом.