У Херсоні вимкнули зв'язок, але ми змогли підтримати 59 сімей гуманітарною допомогою

help kherson

У період з 30 травня по 20 червня 2022 в окупованому російськими військами Херсоні 59 сімей отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.

30 травня 2022 року окупанти вимкнули мобільний зв'язок та Інтернет в усій Херсонській області, і Херсонці декілька днів були повністю відрізані від зовнішнього світу.

На початку червня у Херсоні почав з'являтися Інтернет, який окупанти перенаправили через росію, шпигуючи за херсонцями. Проте український мобільний зв'язок станом на 24 червня так і не був увімкнений.

У зв'язку з цим швидкість надання нами допомоги нужденним у Херсоні уповільнився, але не зупинився.

За вказаний період ми змогли охопити допомогою 155 херсонців, зних: 35 дітей до 18 років, 59 пенсіонерів і 61 містян у віці 18-59.

help kherson

Загальна сума закупівель склала - 49 660 грн.

На жаль, обмежена кількість роботи провайдерів, які надають послуги доступу до Інтрнету, а також відсутність українського мобільного зв'язку створює певну складність з доступу до української банківської системи. 

Ми закуповуємо виключно українську продукцію в українських виробників та підприємців, які залишаються на тимчасово окупованій території Херсонщини. Як ми писали раніше, у Херсон та область немає жодного гуманітарного коридору з підконтрольної Україні території, а тому вся закупівля відбувається нами всередині Херсонської області.

donate kherson

Ми могли б охопити гуманітарною допомогою більше Херсонців, але нам потрібна допомога, адже закупівля відбувається виключно на кошти ваших пожертв.

Ви можете допомогти мужнім Херсонцям - підтримайте картою Visa/Mastercard та/або банківським переводом і ми зможемо закупити їжу та розвезти її тим, хто вже у відчаї.