Креативні міста: Фестиваль «Чорне коло» («Black Circle») у місті Яремче

15 березня 2013 року о 15:00 по Київському часу дивіться прямий ефір на тему "Креативні міста: Фестиваль «Чорне коло» («Black Circle») у місті Яремче" з запрошеними гостями та експертами.






Саме фестиваль «Чорне коло» у місті Яремче було задокументовано в одному з епізодів багатосерійного фільму про світовий стріт-арт для французького телеканалу Canal + . Головною ідеєю «Чорного кола» є принцип «Зроби сам».

Спікер програми - Марія Гончар, громадська організація "Експериментальний центр сучасного мистецтва "Чайна Фабрика"".

Головний гість прямого ефіру - Сергій Радкевич, один з організаторів незалежного фестивалю вуличного мистецтва під назвою «Чорне коло», який три роки поспіль проходить у різних закинутих місцях на території України.

Під час зустрічі ви дізнаєтесь як провести міжнародний незалежний фестиваль вуличного мистецтва без допомоги спонсорів.

Також під час ефіру гості розкажуть як митці з України, Білорусії, Польщі та Франції зібрались, та розмалювали покинутий санаторій біля річки Прут в Івано-Франківській області.

Трохи інформації:
Сергій Радкевич (Teck) народився в 1987-му році у Луцьку, а зараз мешкає у Львові. Він закінчив Львівську національну академію мистецтв за спеціальністю «монументальний живопис». У 2011-му році за роботу «Євхаристія» Сергій отримав другу спеціальну Премію PinchukArtCentre. У 2012-му році Сергій Радкевич приймав участь у головному проекті "НАЙКРАЩІ ЧАСИ, НАЙГІРШІ ЧАСИ – ВІДРОДЖЕННЯ ТА АПОКАЛІПСИС У СУЧАСНОМУ МИСТЕЦТВІ" Першої Київської міжнародної бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012, куратор Девід Елліот (Велика Британія/ Німеччина).