Фестиваль тактики і стратегії "Осіння соната"


30 вересня - 1 жовтня 2017 Фонд "Об'єднання" в рамках програми Active Citizens за підтримки Британської Ради в Україні запрошує всіх на Фестиваль тактики і стратегії "Осіння соната".

Без стратегії та тактичних дій, а також розвитку довіри та взаєморозуміння створити світ, у якому люди мають можливість мирно й ефективно взаємодіяти з іншими задля сталого розвитку своїх громад майже неможливо. 

Тому ми вирішили провести подію, що допоможе набути навичок стратегічного мислення, а також знайти однодумців та партнерів у розвитку громад.

Фестиваль включатиме в себе:

  • уроки гри в Го (логічна настільна гра з глибоким стратегічним змістом, що виникла в Давньому Китаї, за різними оцінками, від 2 до 5 тисяч років тому), 
  • відкритий турнір гри в Го, 
  • чаювання за різними традиціями, 
  • тренінг-семінар, спрямований на формування лідерського потенціалу в соціальній сфері та розвиток навичок міжкультурного діалогу і соціальної відповідальності.


Участь у фестивалі - БЕЗКОШТОВНА

Участь у турнірі - необхідна обов'язкова попередня реєстрація: KhersonGo@gmail.com (та турнірний внесок - 90 грн, ці кошти підуть на призові). Положення з проведення турніру 

З усіх питань пишіть - пишіть в нашій Facebook-події.

Партнери проведення фестивалю: Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гончара, Українська Федерація Го (УФГО), Демократичний ресторан японської кухні "Naomi"