Пряма трансляція презентації ФРІ у Херсоні

Дивіться у суботу, 7 вересня 2013 року о 16:00 по Київському часу пряму трансляцію презентації Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Фундація Регіональних Ініціатив" у Херсоні на медіа каналі Ukraine Social Community.





Захід відбудеться за участі голови ВМГО Максима Кицюка у вигляді зустрічі, де молодим активним вмотивованим Херсонцям розкажуть, що таке "ФРІ", як бути лідером, та навчать, як діяти. Одним словом, захід буде початком "ФРІ" в Херсоні.

Пряму трансляцію та запис ви зможете подивитися на цій сторінці.


Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ) діє з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

Основа ФРІ – це молоді підприємці і бізнесмени, студенти і молоді науковці, політологи і молоді політики, члени професійних громадських організацій та депутати. Середній вік члена організації – 21-23 роки. Серед членів організації є учні, а також працююча молоді і молоді родини віком до 35 років.