У Вінниці презентовано проект "Херсонська мапа округів"


24 березня 2014 року у Вінницькій міські раді відбулась підсумкова конференція «Муніципальні стратегії розвитку електронного урядування в Україні». На заході обговорювались досягнення та проблеми електронного урядування різних куточків України, були презентовані різноманітні новації та перспективи розвитку галузі. Херсонщина у форматі унікальності та інноваційності опинилась попереду з презентацією унікального на Україні проекту «Херсонська мапа округів». 


Проект ініційований восени 2013 року депутатом Херсонської міської ради, директором комунального підприємства «Херсонський міськводоканал» Ігорем Козаковим та підтриманий головою Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання» Юрієм Антощуком.

Захід зібрав провідних спеціалістів громадськості, органів місцевого самоврядування та представників Національних агентств, міжнародних фондів.


Зокрема, директор Національного центру електронного урядування Олеся Архипська високо оцінила досягнення ініціаторів проекту, аналогів якого ще ніхто з присутніх не бачив. Нагадаємо, що такий масштабний проект "Херсонська мапа округів" не коштував ані копійки. Це приклад безмежного ентузіазму його розробників.