II обласний Форум активних громадян


29-30 липня 2017 запрошуємо випускників програми Британської Ради "Активні громадяни" та учасників пітчінгів з Херсонської області прийняти участь у Другому обласному Форумі активних громадян.

Форум має на меті познайомити самих активних громадян Херсонської області один з одним, створити умови для налагодження співпраці, об'єднанню зусиль та презентації досвіду реалізації проектів соціальної дії.


Програма Форуму передбачає:
  • обмін досвідом у реалізації проектів соціальної дії
  • налагодження комунікації та партнерських стосунків між активними випускниками програми
  • планування можливих подальших спільних проектів, виходячи з нових пріоритетів програми Британської Ради
  • відпочинок та гарно проведений час на березі Дніпро-Бузького лиману.
Ви можете прийняти участь у Форумі, якщо ви:
  • є випускником програми "Активні громадяни" Британської Ради та реалізовували проект соціальної дії в рамках програми
  • проходили пітчінг програми "Активні громадяни" Британської Ради та ваша ідея була підтримана та профінансована
  • з Херсонської області
Зверніть увагу, що якщо ви лише проходили тренінг/пітчінг, але не реалізовували проект соціальної дії, та ви не з Херсонської області, то ви не можете приймати участь у Форумі.

Проїзд, проживання, харчування, роздаткові брендовані матеріали та вироби - все покривається Фондом "Об'єднання" за фінансової підтримки програми "Активні громадяни" Британської Ради.

Реєстрація відкрита до 15 липня 2017.


Місце проведення Форуму - територія дитячого табору "Фрегат", який розташований у с. Кізомис Білозерського району Херсонської області в заповіднику гирла Дніпра на піщаній косі з тінистим парком в 4,5 га. З одного боку косу омиває озеро, що покрите дивовижної краси яскраво-жовтими лататтям і біло-рожевими ліліямі. Другу сторону коси омиває Дніпро-Бузький лиман - з великою кількістю неймовірно красивих проток. Навколишні водні простори населені різноманітними птахами, тваринами, що надає можливість вивчати природу не за книжками, а торкаючись до неї вживу.