Терміни впровадження Єдиної системи відкритих бюджетів шкіл у Херсонських закладах освіти

Обговорення під час комісії

До 1 січня 2018 року в усіх комунальних загальноосвітніх навчальних закладах м. Херсона має бути запроваджена Єдина система відкритих бюджетів шкіл - згідно доручення Херсонського міського голови.

Як повідомлялось раніше, у травні пройшла повторна комісія з питань моніторингу стану отримання благодійних коштів та їхнього використання в комунальних освітніх закладах м. Херсона, на якій відбулись презентація результатів тестування 6 школами міста онлайн системи та обговорення подальших дій.

Дивіться ефір ТРК "Херсон Плюс"щодо проведеної комісії

На днях ми отримали затверджене доручення Міського голови №4-36 від 31.05.2017, в якому узгоджений план дій та терміни впровадження Єдиної системи відкритих бюджетів шкіл у Херсонських закладах освіти.

  • До 15 серпня 2017 року - буде складений графік навчання всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста по використанню ними онлайн системи
  • До 17 серпня 2017 року - на сайті Херсонської міської ради та її виконавчих органах буде організоване онлайн опитування мешканців міста про зручність використання онлайн системи
  • До 1 вересня 2017 року - буде проведена попередня експертиза онлайн системи
  • До 11 вересня 2017 року - буде розпочато запровадження тестування онлайн системи в усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста
  • До 15 вересня 2017 року - буде проведено круглий стіл з питань впровадження онлайн системи
  • До 25 грудня 2017 року - після того, як в усіх закладах освіти працюватиме у тестовому режимі онлайн система, буде проведена повторна експертиза системи, і в разі схвалення:
  • З 1 січня 2018 року - Єдина система відкритих бюджетів шкіл буде запроваджена в усіх комунальних загальноосвітніх навчальних закладах м. Херсона.
Наразі, перед нами стоїть дуже велике та важливе завдання - розробити технічне завдання на доробку онлайн системи, а саме, на доповнення її новим функціоналом - відображення використання як позабюджетних так і бюджетних коштів закладами освіти.

Коментарі