У Херсоні пройде III регіональний Open Data Forum



29-30 вересня 2017 у Херсоні пройде вже III регіональний Форум відкритих даних, який організовує Фонд "Об'єнання" та Центр досліджень суспільства за підтримки Freedom House Ukraine та Херсонська міська рада.

Open Data Forum ставить на меті презентувати громаді Херсонщини можливості використання відкритих державних даних у різних сферах життєдіяльності задля зниження корупції, підвищення прозорості діяльності органів влади та безпосередньо розвитку громад.

Це вже традиційний майданчик для експертів та жителів області, які хочуть змінювати свої населені пункти та світогляд громадян, формувати довіру та взаєморозуміння задля їх сталого розвитку.

Минулі роки (2015 та 2016) на Форумі вже виступали представники таких організацій та компаній, як Google Ukraine, ПРООН, Transparency International Ukraine, American Councils, British Council, Education USA, Центр Ейдос, iGov, 1991, 007 тощо 

До участі у Форумі запрошуються представники громадських організацій, бізнес структур, державних органів, депутати, комунальні служби та просто активні громадяни з Херсонської області.

Цьогорічний формат Форуму - 1 день відкритих презентацій та питань-відповідей учасників, та 1 день коротких майстер-класів для більш глибокого занурення у практичні аспекти впровадження нових технологій.

Участь у Форумі безкоштовна за попередньої реєстрації на сайті: III OPEN DATA FORUM



Коментарі