Smart School Forum - cучасні цифрові технології у сфері освіти

Smart School Forum

Запрошуємо вчителів, директорів і всіх, хто хоче бути в тренді передових технологій в освіті на SMART SCHOOL FORUM, який відбудеться 12-13 жовтня 2020.

Мета Форуму: презентація українським загальноосвітнім закладам сучасних цифрових рішень у сферах онлайн освіти, прозорого фінансування закладів і звітування, електронних систем документообігу, комунікації та інтерактивного навчання.

Форум відбуватиметься онлайн. 

Щоб не пропустити його – зареєйструйтеся!

Серед запрошених експертів: представники бізнесу, громадські об’єднання, комунальні та державні установи, які впроваджують у заклади освіти конкретні цифрові рішення у вищевказаних сферах.

На Форумі ви дізнаєтесь про:

✔️ цифрові екосистеми, які націлені на організацію дистанційного та змішаного навчання; 

✔️ онлайн платформи, завдання яких - зробити фінансування потреб закладів освіти прозорим, а звітність простою та доступною 24/7;

✔️ веб-сервіси, які дозволяють спростити документообіг та облік учасників освітнього процесу у закладах освіти (е-журнали, CRM тощо);

✔️ інтерактивні рішення для навчання (AR, VR, роботехніка).

👉 Участь безкоштовна! Реєстрація вже відкрита: https://smartschoolforum.online/

Форум проводиться Фондом «Об’єднання» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Transition Promotion Program, при сприянні Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та Всеукраїнського молодіжного центра.