Інвестиційні паспорти та листівки 5 територіальних громад

Інвестиційні паспорти територіальних громад


В рамках Програми розвитку локальних ініціатив 2021, яку реалізує наш Фонд "Об'єднання" за підтримки МЗС Чеської Республіки в України, для 5 територіальних громад з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської, Запорізької областей були розроблені презентаційні інвестиційні паспорти та листівки.

За менторством наших експертів, впродовж останніх декількох місячців, ми активно працюємо з 5 громадами, в яких проводилися дослідження громадської думки, конкурс грантів, а також ралізація місцевих ініціатив. 

В рамках нашої співпраці ми також розробили невеликі видання для кожної ТГ, у які увійшла загальна інформація про громади, географічні, демографічні та економічні особливості, досвід громад із залучення інвестицій, наявні ресурси для розвитку, а також пріоритетні напрямки розвитку на думку місцевих мешканців.

Вашій увазі пропонуємо наступні інвестиційні паспорти:
Всім громадам також були розроблені та надруковані поштові листівки, які на думку молоді, ніби є пережитком минулого, але в той же час, насправді, є чимось унікальним та тим, що відновлює свою популярність - надсилання поштової листівки родичам з тих міст, де люди бувають вперше.