Ще 20 херсонських волонтерів пройшли розширений курс по домедичній допомозі в умовах війни

курс по домедичній допомозі в Херсоні

22-23 березня 2023 наш Фонд "Об'єднання" у Херсоні провів другий розширний тренінг по домедичній допомозі в надзвичайних ситуаціях та в умовах війни для 20 волонтерів, представників громадських та благодійних фондів, які виконують свою роботу у Херсоні та області.

Тренінг мав теоретичні та практичні сесії по особистій безпеці, наданню першої домедичної допомоги постраждалим: використання турнікетів, тампонування ран, перевірка рівня свідомості та допомога при втраті свідомості, застосування серцево-легеневої реанімації та робота з автоматичним дефібрилятором, методи евакуації постраждалих та багато іншого.

Учасники діляться своїми емоціями після навчання:

💬 "Крутезні курси! Дякуємо всім, хто зміг організувати. Інструкторам Григорій Мацишин і Олександр Буштин , окрема подяка! З юмором про серьозні речі, досконало та доступно для кожного. Два дні інтенсиву, які доступно та наглядно навчили таким необідним речам. Панове, в умовах сьогодення це дуже корисна інформація та навики! Ви- круті!"

💬 "Такі тренінги в даний час потрібно проходити кожній людині,бо це може врятувати життя!"

💬 "Хопці відпрацювали на всі 100. Тренінг дуже цікавий та пізнавально-навчальний, дякую Вам за таке навчання".

Минулого тижня ми провели перший такий тренінг у Херсоні, і він отримав позитивні відгуки від учасників. Бажаючих виявилося більше, ніж ми могли прийняти, тому був організований другий подібний тренінг. Загалом, ми навчили 40 волонтерів та представників ГО, які працюють у Херсоні.