Наш фонд передав 75 пожежних щитів та 150 вогнегасників ОСББ Херсона, які зазнають обстрілів з боку рф

вогнегасники Херсонським ОСББ


Наш фонд продовжує допомагати мешканцям Херсона, які страждають від обстрілів російських терористів. Як ви знаєте, окупанти не припиняють своїх злочинних дій і постійно обстрілюють мирне населення з лівого берега. Це створює велику небезпеку для життя і здоров'я людей, а також для їхнього майна. Але ми не здаємося. Ми продовжуємо боротися за нашу свободу і незалежність.

Одним із напрямків нашої допомоги херсонцям є підвищення пожежної безпеки мешканців міста, які живуть у багатоповерхівках. Ми розуміємо, що в разі пожежі вони можуть опинитися у складній ситуації, тому ми передали 75 пожежних щитів та 150 вогнегасників двадцяти чотирьом ОСББ. Пожежні щитки мають також комплектацію з кошми, багор, лому, лопати, сокири та відро. До кожного щитка додається по два вогнегасники.

Все це обладнання ми видавали волонтерами на основі офіційних звернень від ОСББ. Наразі ми маємо більше запитів, ніж можемо задовольнити і, на жаль, подібні стенди та вогнегасники ніхто окрім нас зараз не встановлює у багатоповерхівки міста. Разом із зазначеним обладнанням, ми також передали містянам буклети як поводити себе в разі пожежі та як безпечно користуватися генераторами.

Ще для всіх було несподівано приємно, що оформлюється договір пожертви і все переходить у власність ОСББ. Таким чином, ми гарантуємо, що це обладнання буде належно експлуатуватися і обслуговуватися. 

Загальна сума допомоги, яку ми надали, склала 702,975 грн.

фонд Обєднання Херсон допомога ОСББ

Пропонуємо вам почитати декілька цитат від голів ОСББ, які отримали від нас підтримку.

«Я дуже вдячна за протипожежні щитки. Несподівано приємно, що на кожний щит видали по два вогнегасники, до того ж якісні порошкові. Я веду наразі декілька ОСББ, один з них в центрі міста, де постійно обстрілюють. Така допомога дуже вчасно».

«Я подавала заявку на декілька під’їздів своїх будинків. Сподівалась отримати, хоча б один на дім, бо в наш час, коли постійні обстріли, треба мати засоби захисту. Вдячна, що отримали на кожен під’їзд».

«Я вважаю, що такі щитки повинні бути в усіх ОСББ. Сьогодні війна, пожеж багато. Але і в мирний час – десь замкнула електрика, або якась бабуся застрягла в квартирі. Тут і ломік, і топор – дуже шикарний комплект. Вогнегасники – то окремий разговор. Ми навіть не розраховували. Дякуємо!».

«Передайте всій команді, котра працювала над цією програмою велике спасибі! Керівництву Фонду окрема подяка за прозорість в роботі! У наш час це зустрічається рідко. Скільки запитів робила на керівництво міста – нічого, окрім перевірок і вказівок, що повинно в нас бути… Велику справу робите! Якщо буде можливість ще такої допомоги, будемо вдячні, ще дуже багато ОСББ без засобів безпеки!»