Звіт про роботу Фонду за 19-21.06.2023, направлену на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС російськими загарбниками

допомога Херсону


19-21 червня 2023 завдяки вашій підтримці, на запит від ДСНС, ми замовили 30 автомобільних радіостанцій Motorola DM4401E та модифіковані радіостанції DM4600E з ключами шифрування AES256 на загальну суму 1 122 093.60 грн. 

Саме завдяки вам всім і вашій допомозі у тому числі завдяки цим радіостанціям підрозділи ГУ ДСНС зможуть ефективно та швидко виконувати завдання під час ліквідації надзвичайної ситуації державного рівня та в подальшому будуть застосовуватися для роботи Херсонськими рятувальника.

Враховуючи, що ворог знаходиться на невеликій відстані від деокупованих територій Херсонщини, дуже важливо мати безперебійний захищений (шифрований) зв’язок між підрозділами ДСНС та іншими службами.

Загалом, нагальна потреба в 46 автомобільних та 135 портативних радіостанцій. Ми ж з вами 65% потреб в автомобільних станціях покрили. І це круто!

Кожен із зазначених комплектів станцій складається з: 

  • Відповідної автомобільної радіостанцієї Motorola (DM4401E або DM4600E);
  • Кабелем електроживлення радіостанції від бортової мережі транспортного засобу із запобіжником;
  • Комплектом кріплення;
  • Зовнішнім мікрофоном;
  • Антеною на магнітному кріпленні з кабелем та штатним роз’ємом до радіостанції;
  • Антеною GPS на магнітному кріпленні з кабелем;
  • Ключем активації шифрування AES256.

Очікуємо на доставку всіх комплектів вже незабаром і відповідні фотозвіти будуть опубліковані.


Сьогодні також завдяки підтримки Агенства США міжнародного розвитку (USAID) були отримані та передані ХОВА ще 25 Єврокубів - 1000-літрових контейнерів для питної води, які далі розподілять по громадах обласна влада.

Загальна сума єврокубів - 206 250 грн.

Нам також за вказаний період пожертвували небайдужі люди на Моно та PayPal 10 306,20 грн.

Крм того, висловлюємо подяку волонтерам з Харкова Galyna Gikalova за надіслані речі та гігієнічні набори для евакуйованих мешканців підтоплених районів громади.

Взагалі, допомога буває різною, і потреби теж бувають специфічні, але не менш важливими. Дякую Микола Колодяжний за надіслані півсотні санітарних пакетів для трупів, які ми передали нашій поліції.


Якщо ви розумієте, що хочете допомогти Херсонщині, ви можете це зробити інформаційно - розказуючи які наслідки підриву Каховської ГЕС, яка ситуація у Херсоні та області, як страждають люди на лівому березі. 

Також ви можете пожертвувати будь-яку суму, або відправити необхідні речі, спорядження, обладнання тощо. Реквізити: 

Банка директора Фонду «Об’єднання» | Картка Mono: 5375411206307428 | 

PayPal: antoshchuk@gmail.com | пожертва з картки на Фонд через LiqPay

Звіти доступні за посиланням