Звіт про роботу Фонду за 16-17.06.2023, направлену на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС російськими загарбниками

 допомога Херсону

Сьогодні ми передали заброди для одного з підрозділів поліції, які так само виконують завдання по рятуванню херсонців з перших днів терористичного акту росіян (і не тільки під час підтоплення, але й з перших днів звільнення Херсона).

Український бізнес, так само, як і звичайні українці, продовжує допомагати херсонцям, і висловлюють нам свою довіру через підтримку. 

Так, сьогодні ТОВ «ШНАЙДЕР ГРУП» пожертвувало 25 000 грн у наш Фонд "Об'єднання" на подолання наслідків руйнування ГЕС.

Крім того, ми передали херсонським водолазам 2 гідрокостюми Diver з двома парами перчаток Kevlar, які змогли придбати завдяки пожертві від ТОВ «ІНФОТЕЛ КОМ’ЮНІКЕЙШНЗ» (загальна сума закупівлі склала 19900 грн).

Як зазначили водолази, "дуже якісні гідрокостюми для виконання поставлених завдань у літній період".

Також на карту моно було пожертвувано 3 680 грн від неймовірних українців.

Ми цінуємо цю довіру, і тому робимо все, щоб ці кошти були витрачені з максимальною ефективністю та прозоро. Важливі закупівлі ще попереду, а звіти традиційно будуть опубліковані на сайті.


Якщо ви розумієте, що хочете допомогти Херсонщині, ви можете це зробити інформаційно - розказуючи які наслідки підриву Каховської ГЕС, яка ситуація у Херсоні та області, як страждають люди на лівому березі. 

Також ви можете пожертвувати будь-яку суму, або відправити необхідні речі, спорядження, обладнання тощо. Реквізити: 

Банка директора Фонду «Об’єднання» | Картка Mono: 5375411206307428 | 

PayPal: antoshchuk@gmail.com | пожертва з картки на Фонд через LiqPay

Звіти доступні за посиланням