Звіт про роботу Фонду за 15.06.2023, направлену на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС російськими загарбниками

 допомога Херсону

Сьогодні ми закупили 2 гідрокостюми Diver та 2 пари перчаток Kevlar для водолазів на суму 19 900 грн за кошти ТОВ «ІНФОТЕЛ КОМ’ЮНІКЕЙШНЗ», які компанія пожертвувала на наш Фонд.

Також 7 000 грн ми витратили на транспортування двох лафетів для човнів з Запоріжжя у Херсон, які ми замовили раніше. Один вже приїхав, а другий ще в дорозі. Дякуємо ГО «Місто сили» та Олександру Сперчун  за допомогу з транспортуванням.

Витрати на доставку Новою Поштою всіх товарів, які нам надсилали неймовірні українці, і які ми впродовж тижня передавали ДСНС склали 14 596,36 грн.

Сьогодні ми передали багато обладнання ДСНС, Херсонському водоканалу та ХОДА, яке було придбано завдяки підтримки Агентства США міжнародного розвитку (USAID).

Херсонському Водоканалу ми передали модульну установку очищення, фільтрації та знезараження води, яку будуть використовувати у Херсоні для забезпечення містян питною водою. Ціна установки - 3 082 968 грн.

Головному Управлінню ДСНС України у Херсонській області ми передали:

  •  Муфтові головки різних розмірів - 29 шт
  •  Пожежні рукава з гайками - 60 шт 
  •  Всмоктувальні рукава з гайками - 20 шт 
  •  Хомути - 40 шт
  •  Моторне мастило X1 5W-30 1 л - 29 шт

Загальна сума зазначеного обладнання склала - 322 610 грн

У Херсон були також доставлені 25 ємностей для води по 1000 л, які передані Херсонській обласній державній адміністрації, яка в свою чергу розподілить їх по громадах, відповідно до їхніх запитів. 

Загальна сума баків склала - 142,500 грн.

Як зазначалося вище, сьогодні також передали ДСНС лафет для перевезення човнів до 5 метрів, а також водолазний костюм та шолом, придбані раніше за кошти чеської неурядової організації NESEHNUTÍ (в рамках Програми трансформаційної співпраці Міністерства іноземних справ Чеської Республіки). 

За сьогодні нам пожертвувавли: 10 315 грн на моно та 600 USD на PayPal.

Це все ж сухі цифри, але за ними стоїть ваша велика довіра, підтримка та робота. Дякуємо за це.


Якщо ви розумієте, що хочете допомогти Херсонщині, ви можете це зробити інформаційно - розказуючи які наслідки підриву Каховської ГЕС, яка ситуація у Херсоні та області, як страждають люди на лівому березі. 

Також ви можете пожертвувати будь-яку суму, або відправити необхідні речі, спорядження, обладнання тощо. Реквізити: 

Банка директора Фонду «Об’єднання» | Картка Mono: 5375411206307428 | 

PayPal: antoshchuk@gmail.com | пожертва з картки на Фонд через LiqPay

Звіти доступні за посиланням