Звіт про роботу Фонду за 12.06.2023, направлену на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС російськими загарбниками

 


Ми передали ДСНС два квадроцикли CFORCE 625, на які ви допомогли зібрати минулого тижня.

Що важливо. Це перші(!) квадроцикли у ДСНС у Херсонській області. Раніше рятувальники нашої області не мали їх у своєму розпорядженні. Вони важливі зараз, а тим більше будуть важливі, коли лівий берег звільнять від нечисті, і необхідно буде працювати підрозділам ДСНС у лісах. Далеко не всюди в лісі можна проїхати автівкою.

Тому від всіх працівників ГУ ДСНС у Херсонській області вам всім величезна вдячність за таку неймовірну підтримку - перші в їх роботі квадроцикли!

Також сьогодні отримали і передали 15 рукавів для мотопомп, які ми придбали минулого тижня завдяки вашій підтримці. 

Хочемо також подякувати за ініціативу Копанського Тараса і компанії devspiration, які відправили в Херсон 3 балони для дайвінгу VITKOVICE 15 Л. 230 БАР ⌀204ММ двовентильні. Водолази підрозділу в захваті від такої крутої допомоги.

А ще Компанія Moneyveo.UA допомогла, відправивши чоботи-заброди, частину яких ми сьогодні передали ДСНС, а частину передамо поліції, яка також допомагає у зоні підтоплення.

Ініціативи людей та організацій надихають, і ми не втомлюємося дивуватися нашим людям, які роблять все, щоб підтримати Херсонців у біді.

Цього дня ми також замовили 2 лафети для перевезення човнів до 5 метрів на загальну суму 66,000 грн. Це допомога від наших друзів – чеської організації NESEHNUTI (в рамках Програми трансформаційної співпраці Міністерства іноземних справ Чеської Республіки). 

12 червня ви пожертвували 93 074.52 грн. Це просто щось неймовірне.

Дякуємо вам всім за підтримку і допомогу. Незламний Український Херсон.

Якщо ви розумієте, що хочете допомогти Херсонщині, ви можете це зробити інформаційно - розказуючи які наслідки підриву Каховської ГЕС, яка ситуація у Херсоні та області, як страждають люди на лівому березі. 

Також ви можете пожертвувати будь-яку суму, або відправити необхідні речі, спорядження, обладнання тощо. Реквізити: 

Банка директора Фонду «Об’єднання», Юрія Антощука - https://send.monobank.ua/jar/2o6PT8cNov 

Картка: 5375411206307428 

PayPal: antoshchuk@gmail.com 

LiqPay: https://www.fundunion.org/2023/06/KakhovkaGES.html 

Звіти: https://drive.google.com/drive/folders/1rNRrDn27T2zwU_ydNGxvRCuQnGE-Q3v1