Звіт про роботу Фонду за 11.06.2023, направлену на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС російськими загарбниками

 

Що вдалось зробити за 11 червня. 

Олег Молдавчук від себе відправив мотопомпу, а Cavalier - чоловіча білизна відправили нам нижню білизну (7 кг), які ми передали Херсонському ДСНС, так само як і гумові чоботи від Гуманітарного штабу м.Копичинці (Тернопільська обл.). Дякуємо вам за вашу ініціативу та підтримку!

Деякий час назад Wolontariat 4. peron привозили нам памперси та одяг з Кракова, - залишки ми сьогодні передали у центри, куди звертаються люди, чиї будинки були затоплені. Херсонці втратили все, і одяг їм безумовно важливий. Тому хтось питав про це, то так - одяг актуальний, відправляйте вашим друзям і волонтерам, якщо маєте. Особисто ми одягом не займаємося, тому краще звертайтеся до волонтерських хабів цього напряму.

За 11 червня неймовірні люди нам пожертвували 54,134.35 грн на МоноБанк. І ми готуємо цього тижня нові закупівлі, які неможливі без вашої підтримки.

Якщо ви розумієте, що хочете допомогти Херсонщині, ви можете це зробити інформаційно - розказуючи які наслідки підриву Каховської ГЕС, яка ситуація у Херсоні та області, як страждають люди на лівому березі. 

Також ви можете пожертвувати будь-яку суму, або відправити необхідні речі, спорядження, обладнання тощо. Реквізити:

Банка директора Фонду «Об’єднання», Юрія Антощука - https://send.monobank.ua/jar/2o6PT8cNov

Картка: 5375411206307428

PayPal: antoshchuk@gmail.com

LiqPay: https://www.fundunion.org/2023/06/KakhovkaGES.html