243 комплекти для сну отримали мешканці Антонівки, Садове, Білозерки та Херсона

благодійна допомога Херсон

У травні 2023 року жителі Антонівки, Садового, Білозерки та Херсона отримали 243 комплекти для сну (подушки, ковдри, постільна білизна) та термобілизну в якості благодйної допомоги, яку отримав наш фонд "Об'єднання" від Восток SOS та Агенції Розвитку Вугледара. 

Ця допомога є дуже важливою для людей, які живуть під постійною загрозою російських обстрілів та без елементарних умов для нормального життя.

Комплекти для сну - це набори з необхідних речей для комфортного сну та відпочинку. Вони складаються з подушки, ковдри, постільної білизни та термобілизни. Комплекти для сну допомагають людям, можна сказати, на передовій покращити своє самопочуття. Сон є необхідним для відновлення сил, психологічної рівноваги та імунної системи.

Антонівка, Садове, Білозерка та Херсон - стали місцем протистояння між українською армією та російськими окупантами, які вторглися в Україну у лютому 2022 року. З того часу ці населені пункти постійно піддаються російським обстрілам, які приносять смерть, руйнацію та страждання мирному населенню. Деякі райони залишаються без світла та води, живуть у страху та невизначеності, не знаючи, що чекає їх завтра.

благодійна допомога Херсон

Жителі, що отримали комплекти для сну та термобілизна, дуже вдячні за допомогу. Вони висловлюють свою подяку фонду "Об'єднання", Восток SOS та Агенції Розвитку Вугледара, які організовують та фінансують цю допомогу. Вони також дякують всім небайдужим людям, які пожертвували гроші або речі для цього проєкту, ця допомога дає їм надію на краще майбутнє, на перемогу над агресором, на повернення миру та свободи в Україну.

Ми також вдячні нашим локальним партнерам та волонтерам з Білозерського центру регіонального розвитку, волонтерам Антонівки та Садове, які доставляють допомогу під обстрілми.

Нагадаємо, раніше ми забезпечили 24 ОСББ Херсона протипожежними щитами та вогнегасниками.