Звіт про роботу Фонду за 09.06.2023, направлену на подолання наслідків підриву Каховської ГЕС російськими загарбниками



9 червня отримали і передали Головному Управлінню ДСНС України у Херсонській області, які були придбані за ваші пожертви ще у перший же день катастрофи: 
- 84 шт - чоботи-заброди; 
- 88 шт - заброди-комбінезони. 

Люди продовжують жертвувати з України та з-за кордону. Наприклад, кафе української кухні Babusya Bistro у Польщі жертвуватиме тепер 10% свого прибутку на допомогу Херсонщині. 

Вода почала сходити, і скоро будуть нові виклики. На місці води залишиться гамула, бруд, і складні для проходження ділянки. Згідно даних ДСНС, близько 16 тисяч людей на правобережжі Херсонщини у критичній зоні. Враховуючи ситуацію, у підрозділів ДСНС області виникла необхідність у маневреному та легкому транспорті, який дозволить швидко та оперативно переміщувати особовий склад, доставляти плавзасоби, навіть у ті місця, де інший автотранспорт не має змоги пройти. 

09.06.2023 завдяки вам всім ми замовили 2 потужних квадроцикли CFMOTO CFORCE 625 Touring на загальну суму 742,470 грн. Загальна ж потреба у потужних квадроциклах - 10 штук. Вони будуть працювати в Бериславському та Херсонському районах Херсонької області. Лист-звернення від ДСНС у нашій папці зі звітами. 

За 9 червня ви пожертвували (як з України, так і з-за кордону): 
+ 137,488.87 грн (моно) 
+ 3,057.08 (liqpay) 
+ 642.64 USD (PayPal) 

Якщо ви розумієте, що хочете допомогти Херсонщині, ви можете це зробити інформаційно - розказуючи які наслідки підриву Каховської ГЕС, яка ситуація у Херсоні та області, як страждають люди на лівому березі. 

Також ви можете пожертвувати будь-яку суму, або відправити необхідні речі, спорядження, обладнання тощо. Реквізити: 

Банка директора Фонду «Об’єднання», Юрія Антощука - https://send.monobank.ua/jar/2o6PT8cNov 

Картка: 5375411206307428 

PayPal: antoshchuk@gmail.com 


Всі звіти доступні за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1rNRrDn27T2zwU_ydNGxvRCuQnGE-Q3v1?. 

Ми не закриваємо збір, разом з вами продовжуємо роботу.