Три Херсонські громади закликають своїх мешканців, зокрема і тих, хто знаходиться за межами громад, долучитися до відновлення

відновлення Херсонщини
Запропонуйте вашу ідею по відновленню


Після деокупації правобережжя Херсонської області, попри обстріли, люди починають повертатися додому. Однак, значна частина мешканців залишається за кордоном або в інших областях України. Станіславська, Білозерська та Чорнобаївська громади у співпраці з Фондом “Об’єднання” розробили анкету, яка дозволить їхнім мешканцям, зокрема і тим, що тимчасово проживають за межами громад, висловити свої думки про те, яким вони бачать відновлення своїх населених пунктів, які проекти та ініціативи вони вважають важливими.

Ця ініціатива слугує яскравим прикладом співпраці між владою та громадою, яка є важливою у процесі планування відновлення постраждалих внаслідок війни громад. Завдяки цій ініціативі усі мешканці громад, зокрема і ті,  що були вимушені залишити свої домівки, зможуть висловити свої думки та пропозиції щодо майбутнього свого населеного пункту.

“Кожна ваша ідея - це можливість для вас створити громаду, в якій би ви хотіли жити. Долучайтеся до ініціативи, заповнюйте анкету, висловлюйте свої ідеї - давайте разом будувати наше спільне майбутнє”, - зазначають організатори ініціативи.

Заповнити анкету можна за посиланням https://bit.ly/buildks до 18 грудня 2023 року!