«Шлях до відновлення» - наш новий аналітичний звіт


«Шлях до відновлення» - так назвали наш новий аналітичний звіт.

Минулого року ми провели 16 відео-інтерв’ю «Розмови про відновлення» із лідерами громадської думки, херсонськими волонтерами, представниками військової адміністрації та інших структурних підрозділів влади, працівниками культури та соціальної сфери, співробітниками фондів, організацій та медіа, які весь час залишаються та працюють безпосередньо у Херсоні та області попри всю небезпеку та постійні обстріли.

Ми не змогли охопити всіх, кого хотіли б, багато хто знаходиться поза межами Херсонщини та допомагає громадам правобережжя весь цей час. Але вже зараз ми проаналізували вислови попередніх спікерів і сформували аналітичний звіт, адже кожна із тих «Розмов про відновлення» є певною кваліфікованою експертизою в тій чи іншій галузі. 

Зокрема, учасники та учасниці діалогів оцінили та висловили свої рекомендації щодо роботи влади, комунікації з громадськістю, взаємодії із волонтерами, політики відносно бізнесу на деокупованих територіях, задач теперішньої та повоєнної відбудови, презентації Херсонщини в світі та залучення міжнародної допомоги. 

Друковані примірники ми зможемо надіслати нашим і не тільки громадам, а з веб-версією запрошуємо ознайомитися за посиланням