Дамо малятам шанс життя!

Соціально активна молодь, що приймала участь у навчальній програмі «Соціально активна позиція», яка проводилась Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання» за підтримки Британської Ради в Україні, береться за добрі справи.

У палатах реанімаційного відділення Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні знаходяться новонароджені немовлята, життя яких підтримується спеціальним медичним обладнанням. У настільки спекотні літні дні, коли температура за вікнами досягає +40 С, медичне обладнання не витримує. Якщо температура в палатах перевищує +28 С, то кювети, в яких лежать немовлята, і які забезпечують їхнє життя, перестають працювати. 

Напрям соціально активної молоді – під час благодійної акції у червні у м. Херсоні та Н.Каховці зібрати кошти на придбання кондиціонеру до палат реанімаційного відділення Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні. 
«Ми соціально активна молодь м. Херсона звертаємось до всіх небайдужих із проханням та пропозицією долучитися до нашої благодійної кампанії в якості партнера, – закликає до співпраці керівник волонтерського руху Поліна Ярошевич. - Якщо хтось готов долучитися до благодійної кампанії та має можливість пожертвувати якусь суму коштів, або подарувати самий простий кондиціонер у реанімаційне відділення, будь ласка зверніться до нас». 
Якщо приватний підприємець або фірма виявить бажання допомогти, то з нашого боку, в якості подяки, ми проведемо широку інформаційну кампанію щодо їх соціально активної позиції. 

Будь ласка, звертайтесь за контактами: виконавчий директор Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання» Юрій Антощук, тел.: +380(99)9428115, office@fundunion.org

Або пожертвуйте хоча б 1 гривню за реквізитами: 
Отримувач: ХОБФ "Об'єднання" 
Код отримувача: 37542223 МФО: 320702 
Рахунок: 26001067561004 
Банк: ПАТ "Банк Національний кредит" 
Призначення платежу: благодійна пожертва у реанімаційне відділення ХДОКЛ 

Дамо малятам шанс життя!

Реанімаційне відділення у ХДОКЛ: