У Херсоні відкривається молодіжна відеолабораторія

22 жовтня 2013 о 15:45 за Київським часом у програмі "Херсонщина Online" дивіться зустріч із Наталю Ткачовою, координаторкою першої Молодіжної відеолабораторії у Херсоні, яка розповість про саму відеолабораторію, про її завдання та цілі, а також про те, яким чином у Херсоні молодь буде навчатись режисурі, операторської та акторської майстерності, драматургії, відеомонтажу та ін. 

Учасники відеолабораторії створюватимуть художні короткометражні фільми різних жанрів, документальні та публіцистичні стрічки, телепередачі тощо. Кожен бажаючий може слідкувати за новинами відеолабораторії - на спеціально створеному блозі.

Прямий ефір та запис зустрічі дивіться на цій сторінці. 


Программа "Херсонщина Online" проходит в рамках проекта Института развития креативных технологий и Мас Медиа "Ukraine Social Community - голос громади буде почутий" при поддержке Фонда развития СМИ Посольства США в Украине. Взгляды авторов не обязательно совпадают с официальной позицией правительства США./ Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.