Розмова про життя та смерть

9 жовтня 2013 року о 16:00 за Київським часом в програмі «Херсонщина Online» відбудеться зустріч із священиком Андрієм Нагірняком, керівником Відділу соціальних питань УГКЦ і членом Громадської ради при Державній службі з питань протидії ВІЛ/СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань на тему розвитку паліативної допомоги в Україні.


Також у програмі прийме участь священик Сергій Дмитрієв: настоятель храму Св. великомучениці Варвари при Херсонській лікарні імені Тропіних, керівник відділення соціальної служби та благодійності херсонської єпархії УПЦ МП та керівник Херсонської молодіжної громадської організації «Молодіжний Християнський Рух «Анастасіс», яка проводить у Херсоні благодійну кампанію «Милосердя властиве кожному» до Всесвітнього дня паліативної допомоги.

Кожен бажаючий може дивитися пряму трансляцію та запис програми на цій сторінці. Також можна залишати коментарі та запитання спікерам під час самої програми через YouTube та Google+ на які гості програми даватимуть відповіді.


Програма «Херсонщина Online» виходить на медіа каналі Ukraine Social Community - громадському інтерактивному Інтернет телебаченні.