Обговорення "Міжнародної ініціативи Партнерство Відкритий Уряд. Який план дій потрібен Україні?"


У трьох обласних центрах України - Львові, Донецьку та Херсоні днями відбудуться регіональні громадські обговорення на тему «Міжнародна ініціатива Партнерство Відкритий Уряд. Який план дій потрібен Україні?». 

Захід покликаний консолідувати голос громадськості щодо ключових пріоритетів у впроваджені в Україні стандартів відкритого урядування та проводиться силами Координаційної ради з питання реалізації в Україні ініціативи Партнерство Відкритий Уряд. 

Організаційну підтримку заходу надає Програма розвитку ООН в Україні спільно з Transparency International Україна. Партнер заходу в Херсоні, який відбудеться 5 червня - обласний благодійний фонд «Захист».

До участі в обговорені запрошені представники органів влади, які спеціалізуються на питаннях відкритого врядування; громадських організацій, які зацікавлені в стандартах належного урядування; засоби масової інформації Херсонської, Одеської та Миколаївської областей.

Під час заходу пропонується розгляд наступних питань:
  • Реальна участь громадськості у врядуванні (Михайло Шевченко, Секретаріат Кабінету Міністрів України).
  • Що може дати Україні міжнародна ініціатива Партнерство Відкритий Уряд? (Олексій Хмара, ГО «Transparency International Україна»).
  • Якісні адміністративні послуги (Олександр Саєнко, радник віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана).
  • Дієве електронне врядування (Олеся Архипська, Національний центр електронного урядування).
Дивіться онлайн-трансляцію заходу 5 червня з 12.00 на каналі TV Union у YouTube, Google+, Twitter та на сайті.

Коментарі